donderdag 27 augustus 2015

Mannenkaart

De laatste dagen heel wat kaartjes gemaakt, op een middag samen met een buurmeisje die het zo geweldig vond en alleen al met al mijn restjes aan de slag ging. Ik heb nog wat werk om de foto's ervan in de computer te zetten. Maar gelukkig staan er nog een paar foto's klaar om wel te laten zien.
Van deze kaart ben ik niet helemaal tevreden, hij is wel stoer maar ik weet niet goed wat ik er aan mis.
Anders had ik er wel iets aan gedaan natuurlijk ;-) Het is misschien omdat ik voor een keertje geen witte basis kaart heb gebruikt? Ik ben dat zo gewend, kan moeilijk anders lijkt het zo. Maar heel af en toe komt er is geen wit aan te pas.

Fijne avond,
Ilse

10 opmerkingen:

 1. Smaken verschillen zeggen ze hé, ik vind deze kaart heel mooi en inderdaad stoer zoals je zegt, een echte mannenkaart (wat al niet gemakkelijk is om te maken vind ik). Ik zie er niks 'fout' aan! Je vorige posts waren ook mooie werkjes!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is a fabulous man card! Love the background - so cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave achtergrond, Ilse. Vind het een leuke stoere kaart zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel stoer en mooi papier ook. Perfect voor een heer. Jammer is dat, als je zelf niet tevreden bent, dat gevoel ken ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk mannenkaart heb je gemaakt Ilse. Ik herken het papier...heb het ook ...maar nog niet veel mee gedaan....maar dit is prachtig....en lekker stoer!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch heel mooi, heel passend voor jongens/mannen. Ik mis het wit hier echt niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een mooie, strakke, stoere kaart
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is inderdaad helemaal anders dan ik van je gewend ben , maar ik denk dat het bij een man vast in de smaak valt . Stempelen op kraft is mooi .
  Dierenprints , ik ben er ook niet zo dol op , maar toen aranka haar tapes ervan dropte bij mij , moest ik gewoon meedoen . Op een korte tijd had ik al 10 reacties ! Ik ben eigenlijk nog met andere bezig voor de washi - challenge . Maar misschien moet ik na ze te plaatsen beslissen welke 3 ik laat meedoen !
  Nu in de zoo . We genieten van de vakantie tot de laatste moment ! Xxxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ilse ik vind hem helemaal goed. Mooi papier en stoer. Echt super voor een mannenkaart. Ik mis er niets aan; jammer dat jezelf niet tevreden bent want hij IS gaaf! Maar ik herken je gevoel. Ik heb nu vakantie maar mijn inspiratie was de eerste week ver te zoeken; ik denk ook op vakantie :). Ik ben van mening dat we van tijd tot tijd veel te kritisch voor onszelf zijn.
  Fijn avond; groetjes!
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Net als Stella (mijn collega, ha ha) vind ik deze kaart ook superstoer! En ook hier is de inspiratie wel eens verdwenen maar de laatste tijd krijg ik toch steeds meer zin om te freubelen mede doordat ik wel opdrachten krijg om kaarten te maken ;-)

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen