vrijdag 5 augustus 2016

Anton


Vandaag een mix van Els Brigé en Cats on Appletrees. Na de stempels van Els ben ik nu ook gevallen voor de schatjes van Cats on Appletrees... Gelukkig woon ik niet zo heel ver van het t'woefke en zij heeft een heel rek vol ;-) maar dan... kiezen, niet gemakkelijk!

Anton de kleine vogel heb ik oa gekozen, en daar heb ik al een aantal kaartjes mee gemaakt. Ze hebben allemaal een leuke naam gekregen... zo heb ik ook nog Herr Alfons en Elch Heinrich.
Maar die stel ik jullie binnenkort voor.

Op de achtergrond heb ik met een stiftje sterretjes getekend, ik zag op pinterest een kaartje met een witte achtergrond met kleine zwarte sterretjes. Bij gebrek aan papier met sterretjes heb ik ze maar zelf getekend.
De tekststempels voor verjaardagkaarten blijft hier gewoon permanent op mijn werktafel liggen, ik denk dat dit een mix is die je hier nog veel gaat zien.
Zowel Mariken als Ellen geven me genoeg inspiratie ;-)

Fijn weekend,
Ilse

7 opmerkingen:

 1. Heel tof Ilse. Leuk gedaan!
  Ik kijk uit naar de volgende. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke combinatie van stempels en een tof geheel! Die stempels zijn zo leuk hé en die namen maken ze nog extra schattig. Ik woon niet in de buurt van Antwerpen, en dat is vooral goed voor mijn portemonnee...
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart, Ilse. En wat een gave achtergrond heb je gemaakt. Dacht echt dat het een dessinpapiertje was. Leuk idee, dat moet ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk gedaan Ilse...prachtig kaartje!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe kaart Ilse!
  Benieuwd naar de volgende!
  fijn weekend
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het was al een tijdje geleden dat ik nog eens op je blog kwam kijken. Die diertjes zijn allerschattigst en je hebt er heel mooie kaartjes mee gemaakt! Je blijft ook altijd trouw aan je eigen stijl, mooi!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even tijd voor een vakantieblogrondje. Lekker op het terras van 'ons' huis met uitzicht op de Montagne Noir, genietend van de lichtjes in de verte en een verkoelend briesje. En genietend van jouw kaartje! Wat is ie leuk, jouw kaartje met Anton! Jij geeft mij weer inspiratie :) Lijkt me trouwens heel gevaarlijk om zo dichtbij In 't Woefke te wonen, hihi. Bonsoir!

  BeantwoordenVerwijderen